Tussenbak revisie en reparatie door Geartech

U kunt bepalen of het tijd is voor de revisie of reparatie van uw tussenbak als deze een duidelijk gierend geluid maakt. U merkt het naast het geluid ook aan verlies van trekvermogen in uw 4WD truck of vrachtwagen.

De tussenbak

De tussenbak is een onderdeel van de aandrijflijn van 4WD vrachtwagens en trucks en zorgt ervoor dat het mogelijk is om tussen 2WD en 4WD te schakelen. De tussenbak verdeelt de kracht van de motor over de vier wielen via aandrijfassen. Voor trucks en vrachtwagens die vaak over onverharde wegen rijden zien we ook steeds vaker de permanente 4WD oplossingen terug. Met deze tussenbakken kan ook voor een lagere “gearing” gekozen worden (lagere overbrenging). Dit resulteert in meer trekkracht ten laste van de maximum snelheid.

Uw tussenbak laten reviseren of repareren?

Wilt u uw tussenbak laten reviseren of repareren? Neem dan direct contact op met Geartech voor een gratis diagnose. Wij kunnen de problemen met uw tussenbak snel en efficiënt oplossen tegen gunstige tarieven! Rij er zeker niet te lang meer door! Wachten met reparatie of revisie van uw tussenbak zorgt uiteindelijk voor hogere reparatie of revisiekosten.

Interesse in tussenbak revisie van Geartech?

Heeft u snel hulp nodig? Ervaart u problemen met uw tussenbak? Bezoek dan direct Geartech in Lunteren, Gelderland. Onze specialisten staan klaar om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te helpen. Neem direct contact op via 0318 – 301859 of stuur ons een e-mail. Wacht niet te lang met reparatie of revisie van uw tussenbak! Langer doorrijden betekent vaker een duurdere reparatie of totale revisie van uw tussenbak!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het