Volvo versnellingsbakrevisie door Geartech

Volvo hanteert meerdere typen versnellingsbakken die in diverse typen vrachtwagens te vinden zijn zoals de Volvo FH-FH16, de Volvo FMX, FM en GL en de Volvo FE lijn.

De volgende typen versnellingen komen wij tegen bij Volvo:

  • Handgeschakeld
  • Automatisch
  • I-Sync automatische versnellingsbak
  • I-Shift automatische versnellingsbak

De FE series beschikken over een handgeschakelde versnellingsbak met overdrive en 6 of 9 versnellingen. De AL306 automatische versnellingsbak is brandstof besparend. De hydraulische koppelomvormer zorgt voor een prima trekkracht bij het starten.

  

Al deze versnellingsbakken kunnen worden gereviseerd door Geartech. Of het nou om handgeschakelde of volautomatische versnellingsbakken gaat. Alle Volvo versnellingsbakken zijn welkom.

Volvo versnellingsbakken

Volvo maakt gebruik van diverse merken versnellingsbakken waaronder het eigen merk. Geartech heeft zeer veel ervaring met alle specifieke door Volvo gebruikte versnellingsbakken.

Geartech: Meer dan alleen revisie van Volvo versnellingsbakken

Naast de Volvo bakken reviseert Geartech vele andere merken en typen versnellingsbakken van bijvoorbeeld MAN, DAF, Iveco, Renault etc.

Uw Volvo versnellingsbak snel en goed gereviseerd

Uw Volvo versnellingsbak weer snel op en top in orde? Neem dan snel contact op met Geartech, de specialist in Volvo versnellingsbakrevisie. Wij helpen u snel weer op weg tegen een scherpe prijs!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het