Koppeling laten vervangen door Geartech

Heeft uw vrachtwagen, truck of bedrijfswagen problemen met de koppeling? Geartech uit Lunteren, Gelderland monteert snel een nieuwe koppeling. Wij monteren uw koppeling snel en efficiënt. U kunt vaak de volgende werkdag al weer de weg op met een nieuwe koppeling!

Wanneer is het tijd om uw koppeling te laten vervangen?

U kunt verschillende problemen ervaren met de koppeling van uw vrachtwagen. Hieronder benoemen we een aantal gangbare symptomen:

  • De koppeling ontkoppelt niet
  • U hoort een ander geluid als u de koppeling intrapt
  • Trillen van de vrachtwagen of de koppeling/koppelingspedaal
  • De wagen blijft rollen bij ontkoppelde koppeling

De koppeling van uw vrachtwagen werkt op wrijving. Als uw koppeling is versleten is er te weinig wrijving. Als uw koppeling niet volledig ontkoppelt, heeft u teveel wrijving. Dit heeft meestal met de afstelling van uw koppeling te maken.

Snel uw koppeling laten vervangen door Geartech

Snel weer op weg met Geartech. Wij monteren een nieuwe koppeling snel en tegen een scherpe prijs. Wilt u snel weer met een gezonde koppeling de weg op? Bel dan direct met ons en maak een afspraak. Vertrouwd u uw koppeling niet? Bel dan voor een gratis diagnose.

Interesse in een koppeling reparatie door Geartech?

Heeft u snel hulp nodig? Ervaart u problemen met uw koppeling? Bezoek dan direct Geartech in Lunteren, Gelderland. Onze specialisten staan klaar om u zo snel mogelijk weer zorgeloos op weg te helpen. Neem direct contact op via 0318 – 301859 of stuur ons een e-mail. Wacht niet te lang met reparatie of revisie van uw koppeling! Langer doorrijden betekent vaker een duurdere reparatie of totale revisie van uw koppeling!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het