Revisie of reparatie van een cardan of cardanas? Neem direct contact op met Geartech!

De aandrijving van vrachtwagens en bedrijfswagens is onderhevig aan behoorlijke belasting. De cardanaandrijving of cardanas ondervindt door het veelvuldig werken onder vollast een behoorlijke slijtageslag. De cardanas bestaat uit de aandrijfas en een kruiskoppeling. Bij de cardans vindt u altijd aan beide kanten zo’n kruiskoppeling

Hoe weet u wanneer het tijd is voor revisie of reparatie van uw cardan/cardanas?

Slijtage van de cardanas of het cardan is duidelijk te horen. Vaak beginnen de problemen met wat bijgeluiden tijdens het opschakelen. Dit kan ook duiden op beginnende problemen met de tussenbak of de koppeling. Als u vreemde bijgeluiden hoort tijdens het schakelen is het verstandig om zo snel mogelijk een bezoek aan Geartech te brengen.

Geartech is ook specialist in het repareren van tussenbakken, aandrijfassen en het monteren van koppelingen.

Geartech verlengt ook uw aandrijflijn

Heeft u plannen om uw vrachtwagen of bedrijfswagen in te korten of juist te verlengen? Geartech helpt u hier graag bij. Een cardanas is goed te verlengen of in te korten door middel van het gebruik van een schuifkoppeling met spiebaanverbinding.

Interesse in cardanas revisie of reparatie van uw cardan?

Heeft u snel direct nodig? Ervaart u momenteel problemen met uw cardanas? Bezoek dan direct Geartech in Lunteren, Gelderland. Onze specialisten staan klaar om u zo snel mogelijk weer probleemloos op weg te helpen. Neem direct contact op via 0318 – 301859 of stuur ons een e-mail. Wacht niet te lang met reparatie of revisie van uw cardanas! Langer doorrijden betekent vaker een duurdere reparatie of totale revisie van uw versnellingsbak!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het