De services van Geartech

Als u te kampen hebt met een defecte versnellingsbak, maakt Geartech de reparatie zo gemakkelijk mogelijk voor u. Ontdek onze services en neem de proef op de som!

  • Ophalen. Staat uw voertuig onderweg met pech of bij de garage? Rijdend of niet rijdend, wij kunnen het vervoer naar onze werkplaats verzorgen.
  • Snelle reparatie. U hoeft bij Geartech nooit lang te wachten, tenzij onderdelen niet snel leverbaar zijn. De meeste reparaties en revisies voeren we uit binnen twee werkdagen. Spoedreparaties voeren we uit binnen één dag of nacht.
  • Vervangend vervoer. Kunt u geen dag zonder vrachtwagen, bus of bestelauto? Wij regelen vervangend vervoer dat zoveel mogelijk in uw behoefte voorziet.
  • Gratis diagnose. U hoort of voelt dat er mogelijk problemen zijn met uw versnellingsbak. Maar wat is er echt aan de hand? Rij gewoon eens langs bij ons. Wij kijken met u mee en stellen kosteloos een diagnose. Naar aanleiding daarvan kunt u de juiste keuzes maken en het probleem gericht oplossen.
  • 24-uursservice. Het toppunt van snelheid en service. U kunt ons dag en nacht bereiken voor het met spoed ophalen en/of repareren van voertuigen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het