Revisie en reparatie van versnellingsbakken? Geartech natuurlijk!

Geartech, gevestigd in Lunteren in hartje Gelderland is dé specialist als het gaat om het reviseren en repareren van alle merken en typen versnellingsbakken. Wij richten ons hoofdzakelijk op het reviseren en repareren van versnellingsbakken van vrachtwagens en trucks.

Uw versnellingsbak reviseren of repareren?

Hoe bepaalt Geartech of uw versnellingsbak gereviseerd of gerepareerd moet worden? Dit is volledig afhankelijk van de staat van versnellingsbak. Mocht er een te verhelpen defect worden bespeurd, dan volstaat vaak een reparatie. We richten ons dan puur op het verhelpen van het defect. Mocht de staat van de versnellingsbak écht minder zijn, dan adviseren wij een revisie.

Een versnellingsbak reviseren

Bij het reviseren van versnellingsbakken gaan we een stuk verder dan alleen het verhelpen van een mogelijk defect. We lopen de gehele versnellingsbak na en vervangen alle versleten onderdelen. Denk hierbij aan lagers, tandwielen, synchromeshes, schakelmoffen en afstandsringen.

Oplevering van uw versnellingsbak

Bij een volledige revisie van versnellingsbakken zorgen wij dat alle tandwielen zorgvuldig zijn afgesteld. Dit is echt specialistenwerk en vereist veel kennis en kunde van versnellingsbakken. Als u uw versnellingsbak komt ophalen garanderen wij dat de bak weer soepel schakelt en weer jarenlang mee kan!

Interesse in een revisie of reparatie van uw versnellingsbak?

Heeft u interesse in het laten reviseren of repareren van uw versnellingsbak? Neem dan direct contact op met Geartech via 0318 – 301859 of stuur ons een e-mail.

Wist u dat?

Wist u dat u ook terecht kan bij Geartech voor de revisie en reparatie van:

  • tussenbakken
  • cardan
  • aandrijfassen (cardanassen)
  • koppelingen

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het