Geartech, de specialist in reparatie en revisie van versnellingsbakken

Als u problemen ondervindt met uw versnellingsbak is er maar één goed antwoord: Geartech uit Lunteren, Gelderland. Geartech is de specialist in versnellingsbakrevisie in de regio Gelderland, maar ook daarbuiten! Reviseren van een versnellingsbak is echt specialistenwerk. Daarom vinden al vele garages, autobedrijven en logistieke partners hun weg naar Geartech.

Geartech: Meer dan alleen versnellingsbakspecialisten

Geartech dankt zijn brede klantenbestand niet alleen aan hun specialisme in het reviseren van versnellingsbakken. U kunt ook bij ons terecht voor het reviseren en repareren van:

  • Tussenbakken reviseren en repareren
  • cardans/cardanassen reviseren en repareren
  • aandrijfassen repareren en reviseren
  • koppelingen monteren

Kortom: Voor problemen met nagenoeg alle onderdelen van uw aandrijflijn kunt u bij Geartech terecht.

Voor Geartech kiezen betekent voor de beste specialist kiezen!

Geartech staat naast zijn specialisme in versnellingsbakrevisie en reparatie ook bekend om de uitstekende service en efficiënte manier van werken. Op onze revisies geven wij een jaar garantie. Ook staan wij voor u klaar met nuchter advies en voeren veelal kosteloos een diagnose van de problemen uit. Wij staan zelfs 24 uur en zeven dagen per week voor u klaar!

Specialisme tegen een scherpe prijs

Voor specialisten wordt altijd goed geld gerekend. Natuurlijk moeten wij ook een boterham verdienen, maar wij bouwen graag aan een langdurige klantrelatie en vinden dat werk eerlijk, maar wel realistisch beloond moet worden. Daarom zijn onze tarieven scherp. U weet ook altijd van te voren hoeveel u kwijt bent voor uw reparatie of revisie. Geen onprettige verrassingen achteraf dus!

Interesse in een revisie of reparatie van uw versnellingsbak?

Heeft u interesse in het laten reviseren of repareren van uw versnellingsbak? Neem dan direct contact op met Geartech via 0318 – 301859 of stuur ons een e-mail.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het