Geartech - Specialisten in versnellingsbakrevisie

Het reviseren en repareren van versnellingsbakken is werk voor specialisten. Daarom besteden steeds meer merkdealers, universele garagebedrijven en andere opdrachtgevers dit uit aan Geartech in Lunteren, Gelderland.

De afgelopen jaren is Geartech uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van versnellingsbakrevisie. Geartech houdt zich bezig met de revisie en reparatie van versnellingsbakken, tussenbakken, cardanassen en aandrijfassen. Ook monteren we koppelingen. Hierbij richten wij ons op trucks en bedrijfswagens.

De drijvende kracht achter Geartech

U ontmoet bij ons een klein en flexibel team dat 24-uurs service biedt. Centraal staat Arie Schimmel. Arie is eigenaar van Geartech en heeft een behoorlijke naam opgebouwd met “zijn” Geartech. Arie is de vraagbaak, de specialist en de motor achter Geartech. Neem contact op met Arie voor een persoonlijke kennismaking!

     

Waarom kiezen voor Geartech?

De keuze voor Geartech is simpel uitgelegd. Ons onderscheidend vermogen leest u terug in de volgende kernwaarden:

  • Specialist in trucks en bedrijfswagens
  • Snelle levering en 24uurs service
  • Duidelijke prijsbepaling vooraf
  • Betrouwbare service én garantie
  • 1 jaar garantie bij revisie

Geartech: Snel, efficiënt én scherp geprijsd!

Dankzij deze flexibiliteit én een voorraad versnellingsbakken en onderdelen kunnen we vrijwel elk mankement snel verhelpen. We houden van het specialistenwerk, waarbij het aankomt op inzicht en kennis. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. U kunt het aan ons toevertrouwen. Dat we op elke gereviseerde versnellingsbak een jaar garantie geven, zegt genoeg!

Tot ziens bij Geartech!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het