Scania versnellingsbakrevisie door Geartech

Het Scania merk is een veel geziene gast wereldwijd. Iedereen kent de Scania vrachtwagens. Kinderen spelen zelfs met kleine Scania vrachtwagentjes. Het merk is simpelweg niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het merk stamt uit Zweden en produceerde in 1902 haar eerste vrachtwagen!

Scania versnellingsbakken

Scania gebruikt diverse soorten transmissies, zoals de volledig geïntegreerde aandrijflijn door het gebruik van de Scania Opticruise en de Scania Retarder. De versnellingsbakken van Scania worden geleverd met 8 of 12 versnellingen. 

We kennen onder andere de volgende Scania versnellingsbakken:

  • Range versnellingsbakken (8 en 8+1 versnellingen)
  • Range splitter versnellingsbakken (12 en 12+2 versnelling)
  • Automatische versnellingsbakken

Al deze Scania versnellingsbakken kunnen worden gereviseerd door Geartech. Of het nou om handgeschakelde of volautomatische versnellingsbakken gaat. Alle Scania versnellingsbakken zijn welkom.

Geartech reviseert naast Scania versnellingsbakken veel meer merken

Naast de Scania bakken reviseert Geartech vele andere merken en typen versnellingsbakken van bijvoorbeeld MAN, DAF, Volvo, Iveco, Renault etc.

 

Uw Scania versnellingsbak snel en goed gereviseerd

Uw Scania versnellingsbak weer snel op en top in orde? Neem dan snel contact op met Geartech, de specialist in Scania versnellingsbakrevisie. Wij helpen u snel weer op weg tegen een scherpe prijs!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het