Mercedes versnellingsbakrevisie door Geartech

Mercedes staat wereldwijd bekend om haar schitterende en luxe personenwagens. Maar ook de bedrijfswagens en vrachtwagens tak van Mercedes is erg groot.

Mercedes gebruikt meerdere soorten en types versnellingsbakken in haar vrachtwagens. Van handgeschakeld tot volledige automatische versnellingsbakken.

De versnellingsbakken van Mercedes kunnen uiteraard worden gereviseerd door Geartech. Of het nou om handgeschakelde of volautomatische versnellingsbakken gaat. Alle Mercedes versnellingsbakken zijn welkom.

Mercedes versnellingsbakken

Mercedes maakt gebruik van diverse merken versnellingsbakken waaronder het eigen merk. Geartech heeft zeer veel ervaring met alle specifieke door Mercedes gebruikte versnellingsbakken.

Geartech reviseert naast Mercedes versnellingsbakken veel meer merken

Naast de Mercedes bakken reviseert Geartech vele andere merken en typen versnellingsbakken van bijvoorbeeld MAN, DAF, Volvo, Iveco, Scania etc.

Uw Mercedes versnellingsbak snel en goed gereviseerd

Uw Mercedes versnellingsbak weer snel op en top in orde? Neem dan snel contact op met Geartech, de specialist in Mercedes versnellingsbakrevisie. Wij helpen u snel weer op weg tegen een scherpe prijs!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het