Fiat versnellingsbakrevisie door Geartech

Het Italiaanse Fiat begon met het ontwikkelen van bedrijfswagens rond 1911. Fiat heeft zich vanaf die tijd gericht op veelzijdige bedrijfswagens. Van bestelbusjes tot aannemersbussen en alles wat er tussenin zit.

Fiat gebruikt meerdere soorten en types versnellingsbakken in haar bedrijfswagens. Van handgeschakeld tot volledige automatische versnellingsbakken.

De versnellingsbakken van Fiat kunnen worden gereviseerd door Geartech. Of het nou om handgeschakelde of volautomatische versnellingsbakken gaat. Alle Fiat versnellingsbakken zijn welkom.

Fiat versnellingsbakken

Fiat maakt gebruik van diverse merken versnellingsbakken waaronder het eigen merk. Geartech heeft zeer veel ervaring met alle specifieke door Fiat gebruikte versnellingsbakken.

Geartech reviseert naast Fiat versnellingsbakken veel meer merken

Naast de Fiat bakken reviseert Geartech vele andere merken en typen versnellingsbakken van bijvoorbeeld Renault, MAN, DAF, Volvo, Iveco, Scania etc.

Uw Fiat versnellingsbak snel en goed gereviseerd

Uw Fiat versnellingsbak weer snel op en top in orde? Neem dan snel contact op met Geartech, de specialist in Fiat versnellingsbakrevisie. Wij helpen u snel weer op weg tegen een scherpe prijs!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het