DAF versnellingsbakrevisie door Geartech

DAF is niet meer weg te denken uit het Europese straatbeeld. Dit sterke Nederlandse merk stamt al uit 1928 en is tegenwoordig wereldwijd een speler van belang geworden.

DAF gebruikt meerdere soorten en types versnellingsbakken in haar vrachtwagens. Van handgeschakeld tot volledige automatische versnellingsbakken.

Al deze DAF versnellingsbakken kunnen worden gereviseerd door Geartech. Of het nou om handgeschakelde of volautomatische versnellingsbakken gaat. Alle DAF versnellingsbakken zijn welkom.

DAF versnellingsbakken

DAF maakt gebruik van diverse merken versnellingsbakken. Geartech heeft zeer veel ervaring met alle specifieke door DAF gebruikte versnellingsbakken.

Geartech reviseert naast DAF versnellingsbakken veel meer merken

Naast de DAF bakken reviseert Geartech vele andere merken en typen versnellingsbakken van bijvoorbeeld MAN, Volvo, Iveco, Renault etc.

Uw DAF versnellingsbak snel en goed gereviseerd

Uw DAF versnellingsbak weer snel op en top in orde? Neem dan snel contact op met Geartech, de specialist in DAF versnellingsbakrevisie. Wij helpen u snel weer op weg tegen een scherpe prijs!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het